Vælg en side
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tina Dickow

29. oktober 2022 • 20:00 - 21:00

375 DKK – 400 DKK + 25 DKK gebyr

Når TINA DICKOW spiller Danmarks-turné i foråret 2022 bliver publikum de første til at høre en stribe nye Dickow-sange live. Danske sange, vel at mærke.
Hun har annonceret, at hun arbejder på sit første dansk-sprogede album og siger selv om albummet og turneen:


“Jeg tror alle véd, at vi glæder os vanvittigt til at komme ud at spille! Og hvis bare publikum glæder sig halvt så meget, som jeg gør, til vi igen kan mødes på spillestederne, så kan det kun blive magisk! Og at det bliver i kølvandet på nyt album gør det bare endnu mere spændende. Vi skal jo spille spritnye sange på dansk, og der er flere grunde til, at de sange kommer nu. Jeg har savnet Danmark helt ubeskriveligt i den lange periode, hvor jeg ikke har kunnet rejse hjem, og følt mig mere dansk end nogensinde det sidste års tid. Og derudover føles det som et godt tidspunkt at tage et spring og prøve noget nyt frem for at søge tilbage til det gamle. Vi er et andet sted nu. Og jeg glæder mig til at mødes lige dér”.


Turneen besøger 14 danske byer, og som noget nyt spiller hun to forskellige spillesteder i både København og Aarhus, så publikum i disse byer kan vælge en siddende koncertsal eller en stående rockklub.

Dato

29. oktober 2022

Billetpris

375 DKK – 400 DKK + 25 DKK gebyr

Tidspunkt

20:00

Dørene åbner

19:00

Arrangør

BrandM