Vælg en side
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Søren Huss – Efterårstur

31. oktober 2024 • 20:00

350 DKK + 30 DKK gebyr

SØREN HUSS ANNONCERER EFTERÅRSTOUR FOR STÅENDE PUBLIKUM

De nye koncerter er for stående publikum.

I 2023 vendte Søren Huss tilbage til scenen, efter to år udenfor rampelyset. En tilbagekomst, som med flere udsolgte koncerter høstede stor ros fra publikum og anmeldere landet over. 2024 bliver endnu et begivenhedsrigt år i Huss’ musikalske karriere, som efter annonceringen af en forårstour i Danmarks koncertsale, nu også byder på en efterårstour for stående publikum.

Med lige dele humor, sarkasme og alvor, vil Søren Huss tage publikum med sig rundt i sit efterhånden imponerende sangkatalog, der i 2024 kommer til at byde på nye tilføjelser. I løbet af marts måned har Søren Huss med fire singleudgivelser teaset for sit nye album ”Vi fik mere, end vi kom for”, som udkom den 5. april. Albummet er indspillet i Farvemøllen i København og er produceret af Christian Balvig og Søren Huss. Om albummets førstesingle ’Trykkammer’ fortalte Huss blandt andet:

Trykkammer er en kærlighedssang. En kærlighedserklæring på kanten af afgrunden. Det er den mørkeste sang på min kommende plade og roterer om følelsen af, ikke at kunne finde et svar på, hvorfor du befinde dig en armslængde væk fra et mennesker du elsker…”

Med sig på scenen, til at spille nye som gamle sange, har Søren Huss sit band; Lars Skjærbæk på guitar, Morten Jørgensen på bas, Jesper Elnegaard på trommer og Christian Balvig på keys.

 

 

Dato

31. oktober 2024

Type

Stående

Billetpris

350 DKK + 30 DKK gebyr

Tidspunkt

20:00

Dørene åbner

19.00

Arrangør

BrandM & Posten