Vælg en side
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Michael Falch

2. september 2023 • 18:00

375 DKK + 30 DKK gebyr
Efter et højspændt år med MALURTs gnistrende rock og store show på bandets definitive afskedsturné, fortsætter Michael Falch i 2023 ene mand ud på en akustisk solotur.
Det er ved at være nogle år siden, han gjorde det sidst, for inden MALURT-eventyret turnerede han både med DÉT BAND og med sin poetiske trio.
Michael Falch kommer med livshistorier og sange, der nu på 5. årti giver deres særlige vinkler på menneskers vilkår og følelser her i vores land uden høje bjerge.
Falchens solokoncerter er berømmede for deres enestående nærvær, og selv om den garvede performer nu skruer helt ned for den fysiske vildskab på scenen, kommer der ikke til at mangle intensitet.
Michael Falch har nemlig et sangkatalog, der hører til blandt Danmarks mest betydningsfulde. Samtidig har han gennem årene styrket sin klangbund i et forfatterskab, der efterhånden er oppe på seks dybt personlige bogudgivelser.
Michael Falchs soloshows veksler mellem løssluppen hjertelighed og intens alvor i fortællinger og sange, der viser, at han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge.
Pladsen Åbner. Kl 17.00
Fra kl. ca. 18.00 vil der være opvarmning ved Frank & Jonas | Facebook
Der er siddepladser til alle
Dato

2. september 2023

Type

Udendørs - bord/bænke

Billetpris

375 DKK + 30 DKK gebyr

Tidspunkt

18:00

Dørene åbner

1700

Arrangør

BrandM & Musik ved Bøgen