Vælg en side
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lisa Nilsson

3. februar 2023 • 20:00

470 DKK + 30 DKK gebyr

LISA NILSSON TAGER PÅ DUOTURNÉ MED MATTIAS TORELL 

Tilbage i foråret 2022 besøgte Lisa Nilsson og Mattias Torell enkelte byer rundt i Danmark med duoformatet. Ingen koncerter bliver ens og setlisten vil byde på hits fra bagkataloget, personlige favoritter og en række numre, der passer til det intime setup. Nu tager duoen bredere rundt i Danmark, hvor de besøger ni spillesteder og kirker i januar og februar 2023.
Lisa Nilsson har gennem sine fantastiske albums og livekoncerter etableret sig som én af nordens største og mest elskede artister og sangskrivere. Hun er en artist i konstant udvikling, som altid har ladet sin kærlighed til musikken og scenekunsten styre hendes karriere. På den kommende turné kan publikum se frem til at se Lisa Nilsson i intime rammer, hvor det kun bliver hende og den dygtige guitarist Mattias Torell.

Lisa Nilsson glæder sig utrolig meget til den kommende turné og udtaler:
”At spille kun os to er utroligt udviklende og spændende. Et fortroligt samarbejde der bygger på tillid. Med så lang erfaring som vi har findes der konstant udvikling og nyskabende tilgang til arrangementer. At spille slagværk og synge er sjovt og noget jeg elsker at få plads til. Det er også flot at få plads til standup og fortællinger. Det her show er lige dele humor og hits, en samtale om livet og det at være menneske, som gør plads til både grin og gråd.”

Netop Mattias Torell er en mangefacetteret guitarist, der har arbejdet med Lisa i næsten 30 år. Deres samarbejde tog form under indspilningerne af klassikeralbummet ’Himlen Runt Hörnet’. De deler begge en stor kærlighed til soul, brasilianske rytmer og jazz. Duoen har også skrevet flere af Lisa Nilssons store numre sammen og historiefortællingen, og spilleglæden, er altid i centrum, når de to optræder sammen. De har bl.a. turnéret med mange forskellige bands og orkestre sammen siden 1992.

Nu kan fans se frem til, at de sammen vil skabe rørende og intime oplevelser.

 

Dato

3. februar 2023

Type

Stå- og siddepladser

Billetpris

470 DKK + 30 DKK gebyr

Tidspunkt

20:00

Dørene åbner

19:00

Arrangør

BrandM & Posten