Vælg en side
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

KELLERMENSCH

23. november 2024 • 20:00

295 DKK + 30 DKK gebyr

I sidste uge annoncerede KELLERMENSCH deres første koncert på Det Kongelige Teaters Gamle Scene. Nu følger de op med en DK-tour på udvalgte steder rundt i landet

Med deres unikke kombination af trædeorgel, violiner, forvrængede guitarer, dundrende trommer og tordenbrøl har sekstetten de seneste år genopvakt rockmusikken og på scenen udviklet sig fra kompromisløst, larmende rockband i den esbjergensiske undergrund til internationalt koncertfænomen, der bevæger sit publikum med smukke, intense, smertefulde og voldsomme liveoptrædener af dramaturgiske dimensioner. Det er ikke uden grund at bandet kaldes for Danmarks bedste liveband.

Det er med den energi Kellermensch tager på tour og træder ind på landets scener og for første gang tager på tour hvor alle koncerter er for et siddende publikum. Og meget tyder på, det bliver med et nyt album i ryggen.

Tidligere på året væltede gruppen fra Esbjerg Copenhell med et triumftog af en koncert, der modtog 5 hjerter i Politiken. Denne blev fulgt op af en koncert i Amager Bio, der kun nåede at være i salg kort tid før der flere måneder i forvejen blev meldt udsolgt.

Dato

23. november 2024

Type

Nummeret siddende

Billetpris

295 DKK + 30 DKK gebyr

Tidspunkt

20:00

Dørene åbner

19.00

Arrangør

BrandM & Posten