Vælg en side
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Drew Sycamore

13. oktober 2023 • 20:00

270 DKK + 30 DKK gebyr

Efterår 2023

NYT ALBUM ”SUPERFAITH” UDE (17.02.2023)
Drew Sycamore ryddede bordet i 2021 og 2022 – både når det gjaldt radiohits, priser og liveoptrædener lå hun helt i top med sine inderlige sange. På sit tredje album, Superfaith, slår hun en mere sanselig og kæk tone an. Og det kommer også til udtryk på den nye single ’In the Club’

I lighed med tidligere Drew Sycamore-hits er Superfaith skabt med Frederik og Fridolin Nordsø. Og allerede i sommer viste de, at de stadig kan skrue begavede pophits sammen: Førstesinglen ’Electric Motion’ blev P3’s Uundgåelige og lagde sig på førstepladsen af Airplaycharten.

”Der er mere knald på det nye album. Vores fælles referenceramme har været, at det skal lyde som en fest hos en religiøs sekt på et rumskib i fremtiden. Det har været min flugt fra at skulle forholde mig til mig selv hele tiden. Desuden har jeg det sådan, at alt i verden er ret vildt lige nu. Krig og klimakrise. Det gav mig trang til kun at hælde glæde og positivitet ind i folks liv,” siger hun om de nye sange.

Drew Sycamore debuterede som solist i 2018 og sendte året efter sit første album på gaden – herfra blev både ’Perfect Disaster’ og ’Hard To Love’ P3’s Uundgåelige. De tre første singler fra hendes andet album, Sycamore, toppede alle den danske airplaychart. I forlængelse af albummet vandt hun P3 Prisen, to Danish Music Awards i kategorierne Årets danske solist og Årets danske radiohit, tre Gaffa Priser og en Carl Prisen. Hun blev den mest spillede danske kunstner i dansk radio i 2021.  I 2022 åbnede hun Orange Scene på den første Roskilde Festival efter nedlukningen.

Dato

13. oktober 2023

Type

Stående

Billetpris

270 DKK + 30 DKK gebyr

Tidspunkt

20:00

Arrangør

BrandM & Posten