Vælg en side
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Carpark North

15. marts 2024 • 20:00

340 DKK + 30 DKK gebyr

CARPARK NORTH REJSER SIG PÅ NY!

SINGLE UDE, NYT ALBUM PÅ VEJ & TOUR TIL FORÅRET

Det er hele seks år siden Carpark North senest har udgivet et album. Lysten til at kaste sig over et samlet værk var blot var en slumrende kæmpe, for nu rejser den danske rock-gigant sig på ny.

Bag lukkede døre og vinduer i et fuldstændig lydisoleret studie midt på altid summende Christianshavn i kongens København, brager Carpark North i disse dage ny musik ud af instrumenterne og ned i mixerpulten. Og nu deler de danske rock-giganter endelig første udspil fra hvad der i 2024 bliver Carpark Norths 6. album.

Carpark North har altid været lige så hårdtslående, som de har været melodisk træfsikre. Faktisk har Lau Højen (sang/guitar), Søren Balsner (bas) og Morten Thorhauge (trommer) aldrig lagt skjul på, at de elsker poppen lige så højt, som de elsker deres rødder i rockmusikken – og alt der imellem – som har gjort Carpark North til sin helt egen på den danske musikscene gennem mere end 20 år.

Og selvom det er seks år siden det himmelstræbende ’HOPE’-album i 2017 har trioen alt andet end hvilet på laurbærrene. Singler som ’Moments’, ’Hopefully We’ll Never Know’ og Danmarks officielle OL-sang med DR Pigekoret, ’Vi Kommer Alle Et Sted Fra’, vidner om en spillevende trio der næppe mister pusten.  Carpark North har også markeret sig med udsolgte turnéer, i koncert-koncept på tour med Danmarks Underholdnings Orkester og naturligvis været at finde på landets absolut største festivalscener med udødelige hits som ’Human’, ’Shall We Be Grateful’, ’Save Me From Myself’, ’32’ og ’Transparent & Glasslike’.

Faktum er, at det nye Carpark-album vil se dagens lys i 2024 med ’If I Were Your King’ som første single 6. oktober, hvor billetterne til en landsdækkende Carpark North Live 2024 forårstour også går i salg!

Carpark North Live 2024

 

 

Dato

15. marts 2024

Type

Sidddende nummeret

Billetpris

340 DKK + 30 DKK gebyr

Tidspunkt

20:00

Dørene åbner

19.00

Arrangør

BrandM