grill_buffet
drikkevarer

AFHOLDTE KONCERTER 2020

poul_udsolgt

FRE. 14. AUG.

Poul Krebs - Musik ved Bøgen 2020 (UDSOLGT)

Den 14 august 2020 får du en unik mulighed for igen at gå til en rigtig live-koncert, mens Poul Krebs ligger vejen forbi Musik Ved Bøgen i Odense
“En af dansk poprocks bedste iagttagere”, har BT kaldt ham. Jyllands Posten har skrevet om “en troværdig og ligefrem kunstner i særklasse” – mens Gaffa har karakteriseret Poul Krebs som “en ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer.”
mads_udsolgt

FRE. 21. AUG.

Mads Langer akustisk - Musik ved Bøgen 2020 (UDSOLGT)

Mads Langer er lige nu aktuel med singlen “Life in Stereo”, der er seneste udgivelse i rækken af flere singler og EPen ”All The Times, Sometimes”, der bl.a. andet rummede kæmpehittet ”Flawless”. Det seneste fuldlængde Mads Langer album er ”Reckless Twin” fra 2016. En ny kæmpesucces for sangeren, sangskriveren og musikeren Mads Langer, der strøg direkte ind som #1 på salgslisten og lagde nye hits som ”Tunnel Vision” og ”3AM” til det efterhånden bugnende repertoire.
magtens_udsolgt

FRE. 28. AUG.

Magtens Korridorer akustisk - Musik Ved Bøgen (UDSOLGT)

Der sælges kun 480 billetter og det er med siddepladser så det bliver både en koncert der er intim, musikalsk og garanteret også med gang i.
I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ?Friværdi’, og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med enorm succes indtog de fem herrer folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som ?Magtdemonstration’ og ?Dansk Rocks Nye Magthavere’. Siden har fulgt yderligere fire original-albums samt en opsamlingsudgivelse med de største hits.
timc_udsolgt

FRE. 4. SEP.

Tim Christensen akustisk - Musik ved Bøgen 2020 (UDSOLGT)

Tim Christensen hører til de allermest markante skikkelser i nyere dansk rockhistorie – først som frontmand i et af 1990’ernes største bands herhjemme, Dizzy Mizz Lizzy, og siden som succesfuld soloartist. Solokarrieren blev skudt smukt i gang af albummet “Secrets On Parade” (2000), der ikke mindst takket være singlen “Love Is A Matter Of” solgte 70.000 eksemplarer. Også “Right Next To The Right One”, der fungerede som titelsang for tv-serien “Nikolaj Og Julie” (2002), gjorde meget godt for Tim Christensen, der siden solodebuten har udgivet tre album, hvoraf det seneste blev til i tæt samarbejde med det faste backingband The Damn Crystals.

SAMARBEJDSPARTNERE & SPONSORER